G SPRINT ( instap model ) 2022

12/10/2021
Conimex
  • kleuren : WIT, ZWART, ROOD en in WIDE FIT uitvoering ( 1 cm breder )
  • Prijs = 129 Euro / paar 
  • Beschikbaar ? Vanaf oktober 2021 ! 

Gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een uitstekend comfort en goede technische kwaliteiten.

BOVENZIJDE: Het bovenwerk is volledig gemaakt van zachte en geperforeerde microvezels om het lichte gewicht en de ademende eigenschappen van de schoen te verbeteren.  

SLUITINGSSYSTEEM: een micro verstelbare BOA L6 sluiting om een uniforme manier te garanderen, een constante grip, zonder enig drukpunt en een gemakkelijke en snelle sluiting. Boa Technology garandeert de haspel en de kabels van het BOA sluitsysteem gedurende de gehele levensduur van het product.

COMFORT FIT TONGUE: De tong van de schoen is geperforeerd voor een betere interne luchtstroom en is voorzien van een high-tech dempende laag voor meer comfort.

GE├ĆNTEGREERDE ANTI-SLIP HIELZONE: De geheel nieuwe, ge├»ntegreerde antislip hiel vervormt of verzwakt niet. 

TRANSPIRANT BINNENZOOL: Gemaakt met een speciaal anatomisch ontwerp dat zich aanpast aan de voet voor optimaal comfort. Voorzien van microperforaties voor ventilatie. Uitneembaar.

GAERNE EPS CARBON POWER SOLE 8.0 is vervaardigd uit nylon verrijkt met carbon voor een optimale stijfheid. De geringe dikte garandeert een rondtrap zonder energieverspilling. De stabiliteit van de voet wordt vergroot dankzij de vorm van de zool in het booggebied. Vijf ventilatieopeningen garanderen ventilatie in de schoen. De zool heeft een antislip inlegzool in de teen en een verwisselbare inlegzool aan de achterkant. Een uitlijningsschaal op de zool maakt het mogelijk de positie van het schoenplaatje te onthouden. De opties voor de positie van het schoenplaatje zijn met 9 mm vergroot ten opzichte van de vorige zool. Compatibel met de meeste quick-release pedalen. Uitstekende stijfheidsindex van 8.0.