SPATZWEAR

SPATZWEAR

IEDEREEN KENT HET ! Het waait,vriest, regent , is koud en je wil of moet naar buiten om te trainen. Nu zijn er geen excuses meer. Spatzwear heeft kledij ontworpen nét voor die omstandigheden. ( gepatenteerd ) 

IT'S RAINING, YOU'RE TRAINING.  Het Engelse Spatzwear wil hét ' go-to brand ' zijn voor gebruik tijdens slechte weersomstandigheden. 

  • Thermo schoenovertrekken (3 types ), Premium silicone Toecover ( 3 kleuren ), Aero Shoecover en ultradun thermische baselayers (2 kleuren).
  • Overzichtelijke collectie, ieder stuk in de collectie heeft een toegevoegde unieke meerwaarde
  • Gepatenteerd ontwerp
  • Reeds aangekocht en goed bevonden door profrenners zoals Yves Lampaert, Cavendish , Greg Van Avermaet enz !
  • Kwaliteit: voorzien van antiscratch neoprene, kevlar, reflectie panelen, thermoliners enzConimex

SPATZWEAR schoenovertrekken zullen uw voeten én onderbeen volledig beschermen tegen extreme natuurelementen. Er is gewoon geen beter product op de markt dan Spatzwear. Ga fietsen wanneer de competitie dit niet kan en haal dat extra voordeel. 

De 2020  "Pro2 Neoprene" schoenovertrekken werden voorzien van een unieke " Armour Neoprene " bestand tegen krassen. De schoenovertrekken zijn voorzien van extra sterke kevlar op de kritieke zones ( voorkant voet, onderzijde en zijkant ) maar nu ook van een extra thermische liner binnenin die de warmte heel goed vasthoudt en tegelijkertijd zweet naar buiten transporteert. 

Wees blij dat u de Pro2 schoenovertrekken aanhebt en uw concurrent niet. 

NAAR DE VOLLEDIGE SPATZ COLLECTIE

IT'S RAINING. YOU'RE TRAINING. 

en dit in alle weersomstandigheden. Voor 2020 nam Spatzwear niet alleen hun 3 types neoprene schoenovertrekken volledig onder de loep maar lanceert het ook een aantal volledig nieuwe producten, zoals de TOECOVERS. ( wit, zwart en neon geel ) . We horen u denken ...op zich niets nieuws ware het niet dat SPATZWEAR hier terug een eigen unieke versie heeft van gemaakt. 

Spatzwear kiest voor een " premium grade silicone" die niet alleen heel rekbaar is maar ongelofelijk sterk. GEEN enkel type momenteel op de markt komt in de buurt... De toecovers sluiten heel mooi aan en zijn onderaan voorzien van een schoenplaat opening. 

Conimex
Conimex
Conimex
Conimex
Conimex
Conimex

SPATZWEAR nieuws

Meer SPATZWEAR

Ga naar website

Ons dealernetwerk

conimex is actief in de volledige Benelux. Dankzij ons unieke b2b bestelplatform kunt u 7/7 bestellen!

Become a dealer Dealer login