CRANKALICIOUS

CRANKALICIOUS

Ondanks haar prille ontstaan ( 1 jaar !) leggen de 2 stichters van Crankalicious heel veel expertise op de tafel. Wat voor de fanatieke fietsers begon in de ' autodetailing business' vertaalt zich nu in een uiterst kwalitatief reininigings en onderhouds merk: Crankalicious !

De twee Britten die achter Crankalicious zitten zijn goed bevriend met de mensen van Rapha en willen met hun producten een zelfde klasse uitstralen. Crankalicious maakt in Groot-Brittanniƫ onderhoudsproducten voor de fiets die niet alleen prima werken, maar in een heel chique verpakking worden verkocht en een specifieke geur en kleur als extraatjes hebben.

Een naar ananas geurende bike cleaner of ontvetter met limoengeur: bij Crankalicious kan het allemaal.


Het doel is simpel: Het maken van de beste, technologische geavanceerde producten en dit in combinatie met de allerbeste ingredienten die er te vinden zijn op de markt.

Vervolgens worden deze verkocht in de handigste en meest milieuvriendelijke verpakking. De afwerking van de producten , de flesjes waar ze in worden gestopt tot en met de knap ogende ' gift box ' : over alles werd heel goed nagedacht.

Your bike never looked as crankalicious as now ... !

Conimex
Conimex

Crankalicious produceert een uitgebreid gamma aan onderhoudsproducten die in eerste instantie doen wat er op het label staat. Recente reviews in magazines zijn ontzettend lovend over de prestaties van Crankalicious producten. Bovendien heb je weinig van het product nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Economisch Ć©n ecologisch interessant dus. 

Daarnaast zien ze er visueel aantrekkelijk uit en is bijgevolg het ene product tov het andere gemakkelijk te onderscheiden voor de consument. 

De onderhoudsproducten hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Meer CRANKALICIOUS

Ga naar websiteofvolg op

Ons dealernetwerk

conimex is actief in de volledige Benelux. Dankzij ons unieke b2b bestelplatform kunt u 7/7 bestellen!

Become a dealer Dealer login